MENU

KPM Trenčín na súťaži ModelCon 2020

Tohtoročný 1. ročník modelárskej súťaže ModelCon 2020 v Trnave, ktorý sa uskutočnil 1. februára 2020, vďaka svojej skvelej propagácii, neunikol pozornosti KPM Trenčín. Do súťaže prihlásili svoje modely jedenásti členovia klubu. Spolu to tvorilo 23 ks modelov.

Na výborne zorganizovanej súťaži dostali kluby priestor na svoju prezentáciu nesúťažnými modelmi. Tu prezentovalo svoje práce osem členov klubu s celkovo 35 ks modelov.

Záujem návštevníkov bol veľký a mnohý si práce našich členov zvečnili na svoje mobilné telefóny. A nie je sa čomu diviť, lebo modely Pavla Vala získavajú ocenenia na prestížnych medzinárodných súťažiacich.

Výstava neunikla pozornosti TASR a členovia klubu poskytli rozhovor o KPM Trenčín. Nezabudli odprezentovať aj Posádkový klub Trenčín, pri ktorom modelársky klub funguje.

Do súťaže bolo prihlásených cez 700 ks modelov. Z tohoto množstva bol ocenený model Opel Blitz Fire Truck autora Pavla Vala z trenčianskeho klubu. Pri vyhlasovaní špeciálnych cien – najlepší klubový stôl – bol ocenený práve stôl KPM Trenčín. Cenu mu udelil Dunajskostredský Kit klub.

Ďalšie snímky si môžete pozrieť – TU.

Text a foto: mjr. Ing. Peter Červený, Posádkový klub Trenčín, Ozbrojené sily SR /red

Súvisiaci článok:
Na výstave ModelCon sme odovzdali cenu Leteckých opravovní Trenčín

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.