MENU

Stretneme sa na Panthers Cupe 2017!

Dňa 18. 3. 2017 pozývame všetkých nadšencov modelárstva do stánku vydavateľstva Magnet Press Slovakia, na 8. ročník modelárskej súťaže Panthers Cup 2017 spojenej s výstavou modelov a predajom! V našom stánku na vás bude čakať celý rad zaujímavých kníh a časopisov, na čele s našou knižnou novinkou Rudé hvězdy nad Afghánistánem.

Kapacitné možnosti na Panthers Cupe nám nedovolia vziať so sebou celú šírku našej ponuky. Preto v snahe vyjsť v ústrety záujemcom o tituly z nášho e-shopu sme pre vás pripravili nasledovnú možnosť: V prípade, že máte záujem o konkrétny titul z ponuky nášho e-shopu www.press.sk (ktorý by sme pre vás doviezli priamo na Panthers Cup) objednajte si ho v našom e-shope, ako spôsob dopravy označte osobný odber a do poznámky uveďte „Osobný odber na Panthers Cupu 2017“.

Alebo nám napíšte na adresu knihy@press.sk, uveďte titul, ktorý si objednávate, a do predmetu e-mailu napíšte „Osobný odber na Panthers Cupu 2017“. Objednávky s odberom na Panthers Cupe 2017 prijímame do 14. 3. 2017.

Objednané tituly si potom vyzdvihnete v našom stánku a zároveň ušetríte na poštovnom.

Magnet Press Slovakia

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.