MENU

Z Bratislavy pribudne linka na Kanárske ostrovy

Z Letiska M. R. Štefánika sa bude lietať priamou leteckou linkou na Kanárske ostrovy. Novú leteckú linku z Bratislavy na ostrov Gran Canaria (do hlavného mesta Las Palmas) spustí cestovná kancelária flytoCanarias v spolupráci s dopravcom Galistair od 26. júna 2021.

Linku môžu využiť dovolenkári každú sobotu, čiže 1 x týždenne, čo je vhodné na týždňové či dvojtýždňové dovolenkové turnusy.

„Od konca júna rozširujeme svoju sieť letov aj na Slovensko. Lety každý týždeň z bratislavského letiska na Kanárske ostrovy budeme prevádzkovať lietadlami dopravcu Galistair, konkrétne Airbusom A320 s kapacitou 180 cestujúcich,“ oznámila španielska cestovná kancelária flytoCanarias. Lety sú v pláne pravidelne každú sobotu až do 30. októbra 2021.

Letenky si môžu záujemcovia zakúpiť priamo cez webovú stránku kancelárie, alebo prostredníctvom slovenského zastúpenia. Zároveň si môžu cez slovenské cestovné kancelárie, cestovné agentúry a turistických operátorov zakúpiť tiež celé dovolenkové balíčky vrátane ubytovania a transferov.

Odlietať z Bratislavy na ostrov Gran Canaria sa bude každú sobotu o 15.00 h s príletom na Kanárske ostrovy o 19.25 h. Nonstop let trvá 5 hodín a 25 minút. Cestujúci majú v cene letenky zahrnutú aj podanú batožinu s hmotnosťou 18 kg. Spiatočne sa z Kanárskych ostrovov do Bratislavy odlieta v soboty o 8.00 h a prilieta na Slovensko o 14.00 h, let trvá 5 hodín.

Text a foto: Letisko Bratislava /red

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.