MENU

flydubai poletí z Bratislavy do Dubaja

až od konca marca 2021


Nepríjemné správy v letectve neutíchajú. Len pred pár dňami bratislavské letisko oznámilo spustenie pravidelných liniek do Dubaja od 6. februára, avšak dopravca flydubai sa napokon rozhodol počas zimy linky neobnoviť. V pláne sú tak lety opäť až od začiatku letného letového poriadku, od konca marca.

Zmeny v letovom poriadku robí v týchto dňoch i dopravca Ryanair, a hoci letisko má lety stále nahlásené, podľa rezervačného systému môžeme predpokladať, že počas leta nebude Ryanair lietať do nasledovných destinácií, keďže predaj leteniek do týchto destinácií aktuálne pozastavil. Zrušené lety: Atény, Bologna, Eindhoven, Leeds, Niš, Paríž, Solún

Zmeny môžeme očakávať aj u dopravcu Wizz Air, ktorý už neponúka lety do Petrohradu a zredukoval aj lety do/z Londýna-Lutonu.

Dopravca Pobeda zrušil plánované lety do Moskvy a z nej, keďže stále platí zákaz vstupu cudzincov do Ruska, ale aj naopak – zákaz vstupu občanov tretích krajín (vrátane Ruska) na Slovensko za účelom turizmu. Ruskí turisti tak k nám cestovať stále nemôžu.

Text a ilustračné foto: Letisko Bratislava /red

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.