MENU

Z Bratislavy sa od dnes lieta do Manchesteru,

od zajtra aj do Hurghady a Dublinu


Na vianočné sviatky sa vracajú letecky Slováci zo zahraničia domov za blízkymi, alebo naopak, odlietajú za nimi do zahraničia. Vo vianočnom a novoročnom období, od 17. decembra 2020 do 10. januára 2021, tak leteckí dopravcovia pridali viaceré prílety na Letisko M. R. Štefánika.

Počas tohto týždňa budú opäť spustené pravidelné prílety z Manchesteru, Dublinu, Kyjeva, Ľvova či Londýna a pribudnú aj lety do egyptskej Hurghady.

Z dôvodu epidemickej situácie vo svete a obmedzeniam spojeným s cestovaním dopravcovia zredukovali počas zimného letového poriadku počet letov aj destinácií, dočasne pozastavili prevádzku niektorých leteckých liniek či posunuli spustenia letov na obdobie letného letového poriadku 2021.

V období od polovice novembra do polovice decembra mohli cestujúci využiť z/do Bratislavy len pravidelnú linku dopravcu Ryanair z/do Londýna-Stanstedu s frekvenciou 2x týždenne. Od 17. decembra do 10. januára však Ryanair okrem letov z Londýna zabezpečí aj prílety z Manchesteru a Dublinu.

Dopravca Wizz Air plánuje od piatka 18., respektíve soboty 19. decembra, realizovať sériu viacerých rotácií letov z/do Londýna-Lutonu, Kyjeva aj Ľvova, ktoré boli doposiaľ pozastavené.

Po trištvrte roku opäť letecky z Bratislavy do Egypta
Po viac ako deviatich mesiacoch môžu cestujúci opäť využiť pravidelné lety leteckej spoločnosti Air Cairo do Hurghady v Egypte, ktoré sú plánované od 18. decembra 2020 do 26. marca 2021 s frekvenciou 1x týždenne, každý piatok.

Vianoce a Silvester v exotike letecky s cestovnými kanceláriami
Cestovné kancelárie majú zároveň naplánované pre dovolenkárov v tomto období lety z Bratislavy na exotické Maldivy, do Turecka, emirátu Ras al Khaimah, na Turks a Caicos, aj do spomínaného Egypta.

Text: Letisko Bratislava /r
Ilustračné foto: Air Cairo a Letisko Bratislava

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.