MENU

Ryanair lieta z Košíc do Liverpoolu

Írska nízkonákladová spoločnosť Ryanair začala od nedele 25. októbra 2020 lietať z Košíc do anglického Liverpoolu. Lety z metropoly východného Slovenska do mesta Beatles sú prevádzkované dvakrát týždenne vždy v stredu a v nedeľu. Na linke je nasadzované lietadlo typu Boeing 737-800 s kapacitou 189 sedadiel.

Letový poriadok na linke Košice – Liverpool (všetky časy sú lokálne):






  Odlet z Liverpoolu Prílet do Košíc Odlet z Košíc Prílet do Liverpoolu
Streda 17.05 20.55 21.20 23.10
Nedeľa 07.00 10.50 11.15 13.05

Michael Tmej, výkonný riaditeľ a predseda predstavenstva letiska Košice povedal: „S radosťou vítame nášho partnera leteckú spoločnosť Ryanair na úplne novej linke z Košíc do Liverpoolu. Veľmi dlho sme bojovali o spojenie práve s týmto regiónom severozápadného Anglicka, keďže dlhodobo evidujeme silný dopyt po tejto linke. Od dnešného dňa teda, napriek veľmi ťažkým časom, Ryanair spája východné Slovensko s letiskom Johna Lennona v Liverpoole a Ryanairu prajeme na tejto linke mnoho spokojných cestujúcich.“

Linka do Liverpoolu je v poradí treťou, ktorú Ryanair ponúka s odletom z Košíc. Okrem toho prevádzkuje aj spojenie na letisko Londýn Stansted a spojenie do Prahy, ktoré je však dočasne pozastavené.                    

Pre všetky letecké spoločnosti platia všeobecne platné pravidlá nosenia rúšok počas celej doby letu, dodržiavanie hygieny rúk a odstupov. Odporúčame sledovať podmienky uverejnené na webových stránkach jednotlivých leteckých spoločností a webové stránky letiska Košice.

Text a foto: Letisko Košice /red

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.