MENU

Od dnes sa lieta z Bratislavy do Manchesteru

Od dnes je možné využiť z letiska v Bratislave pravidelné letecké linky do destinácie Manchester. S frekvenciou 2x týždenne, v stredu a v piatok, od dnes začína prevádzkovať pravidelné lety z britského Manchesteru na Slovensko letecký dopravca Ryanair.

Zajtra spustí z BTS aj lety do miest Edinburgh a Birmingham. Lietať z Bratislavy do hlavného mesta Škótska – Edinburghu – sa bude vo štvrtok a v nedeľu. Rovnako 2x týždenne budú môcť cestujúci využiť lety z Bratislavy aj do Birminghamu a z neho, kam sa bude od zajtra lietať Ryanair vždy vo štvrtok a v sobotu.

Lety z destinácií vo Veľkej Británii sú umožnené po zákaze letov z dôvodu pandémie koronavírusu od pondelka 20. júla. Z Letiska M. R. Štefánika možno do Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska využiť počas letného letového poriadku 4 pravidelné linky dopravcu Ryanair – Londýn-Stansted, Manchester, Birmingham, Edinburgh, a linku do Londýna-Lutonu a z neho, ktorú zabezpečuje letecká spoločnosť Wizz Air.

Zrušenie karantény po prílete do Írska a zvýšenie frekvencie letov

Cestujúci, ktorí využívajú pravidelné linky z bratislavského letiska do írskeho Dublinu už nebudú musieť absolvovať po prílete do Írska povinnú domácu karanténu. Počet týždenných letov medzi Bratislavou a Dublinom zvyšuje dopravca Ryanair od augusta zo súčasných troch letov na 5 letov týždenne. Lietať z Letiska M. R. Štefánika do Dublinu a späť bude každý deň okrem pondelka a soboty.

Text a ilustračné foto: Letisko Bratislava

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.