MENU

Ryanair obnoví pravidelné lety z Bratislavy

Spoločnosť Ryanair dnes, 11. júna, oznámila, že z Letiska M. R. Štefánika – Airport Bratislava obnoví od 1. júla celkovo 12 pravidelných liniek v rámci letného letového poriadku 2020. Letenky sú už v predaji.

Keďže Slovensko uvoľňuje podmienky pre cestovanie, Ryanair povzbudzuje dovolenkárov, aby začali plánovať svoje letné dovolenky a oslávili tak úspech Európy, ktorá si úspešne poradila s jednou z najväčších výziev doby. Konkrétne detaily o linkách, frekvenciách a časoch letov možno nájsť na www.ryanair.com.

Slováci sa teraz môžu tešiť na letné dovolenky a užiť si slnečné lúče na krásnych plážach v obľúbených letných letoviskách vrátane Bulharska, Cypru a Grécka.

„S radosťou vítame späť na Letisku Bratislava nášho dlhodobého partnera a najväčšieho pravidelného leteckého dopravcu Ryanair so svojimi pravidelnými letmi z Bratislavy do Burgasu, na Pafos, do Solúna a Korfu a z nich, ktoré plánuje spustiť od júla. Zaviedli sme viacero preventívnych opatrení podľa pokynov hygienikov, vrátane dôslednej dezinfekcie terminálu, aby sme zabezpečili spolu s Ryanairom bezpečný a pohodlný odlet z Bratislavy do vašich obľúbených dovolenkových letovísk,” povedal Jozef Pojedinec, generálny riaditeľ Letiska M. R. Štefánika v Bratislave.

Text: Letisko Bratislava, Ryanair /red
Ilustračné foto: Letisko Bratislava

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.