MENU

Z Bratislavy aj do Eindhovenu a Malagy

Od dnes možno z Letiska M. R. Štefánika využiť aj priame pravidelné linky do Eindhovenu v Holandsku a španielskej Malagy. Obe letecké linky zabezpečuje dopravca Ryanair od 1. apríla ako súčasť letného letového poriadku, ktorý vstúpil včera do platnosti. Oba pravidelné lety z Bratislavy sú k dispozícii dvakrát týždenne.

Priama pravidelná linka do Eindhovenu je minuloročnou novinkou, ktorú dopravca Ryanair zaviedol do svojho letného letového poriadku, avšak v zimnom období linku neprevádzkoval z dôvodu uzatvorenia svojej základne na tamojšom letisku. Od dnes však jediné letecké spojenie Slovenska s Holandskom opäť obnovil. Lety z Bratislavy do Eindhovenu a späť možno využiť vždy v pondelky a v piatky.

Pobrežné mesto Malaga je jednou zo štvorice destinácií v Španielsku, kam sa možno dostať zo Slovenska pravidelnou leteckou linkou. Od 1. apríla bude linku do tohto letoviska zabezpečovať letecká spoločnosť Ryanair rovnako v pondelky a piatky. Okrem Malagy sa z Bratislavy lieta v rámci Španielska priamo aj do Madridu, Barcelony-Gerony či na Malorku.

Text a ilustračné foto: Letisko Bratislava /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.