MENU

Najlepší vojaci Dopravného krídla Kuchyňa

Dňa 15. novembra 2018 sa v Dopravnom krídle Kuchyňa uskutočnil výber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva a poddôstojníkov za výcvikový rok 2018. Na úvod privítal kandidátov a komisiu náčelník štábu dopravného krídla podplukovník Tibor Fehér, ktorý zdôraznil význam a dôležitosť organizovania výberu najlepších vojakov.

Po jeho úvodných slovách sa komisia zložená z veliacich poddôstojníkov jednotiek pod vedením veliaceho poddôstojníka dopravného krídla nadrotmajstra Michala Zelenáka zhostila svojej zodpovednej a neľahkej úlohy, a to výberu toho najlepšieho kandidáta v oboch kategóriách v súlade so Smernicou NGŠ OS SR pre výber najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka pre výcvikový rok. Po objektívnom posúdení všetkých základných i doplnkových kritérií komisia rozhodla.

Najlepším príslušníkom mužstva a najlepším poddôstojníkom Dopravného krídla Kuchyňa za výcvikový rok 2018 sa stali administratívny pracovník letky riadenia letovej prevádzky desiatnik Pavol Bujala a inštruktor práporu zabezpečenia leteckej prevádzky rotmajster Tomáš Králik.

Vybraní profesionálni vojaci budú Dopravné krídlo Kuchyňa reprezentovať vo Vzdušných silách OS SR

Ďalšie snímky si môžete pozrieť – TU.

Text: nrtm. Mgr. Michal Zelenák /r
Foto: Dopravné krídlo generála Milana Rastislava Štefánika Kuchyňa, Ozbrojené sily SR

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.