MENU

Z Bratislavy sa bude do Dubaja lietať častejšie

Do Dubaja v Spojených arabských emirátoch sa dostanú cestujúci zo Slovenska častejšie. Letecká spoločnosť flydubai, ktorá lieta z Bratislavy do Dubaja 3 x týždenne, zvýši od 21. novembra 2018 počet letov na štyri týždenne. Zároveň spustila akciu „Spolucestujúci letí zadarmo“ pri využití biznis leteniek z Bratislavy do Dubaja – spolucestujúci v biznis triede tak letí zadarmo, platí len dane.

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave sa lieta do Dubaja a spiatočne každý utorok, piatok a sobotu, od novembra pribudne k pravidelným frekvenciám letov možnosť využiť lety aj v stredu, teda 4x týždenne.

Pri rezervácii spiatočnej letenky pre dve osoby v biznis triede z Bratislavy do Dubaja letí navyše spolucestujúci zadarmo, zaplatí len dane a príplatky. Ponuka platí pri rezervácii leteniek až do 10. mája 2018, pričom letenky v rámci akcie „Kúp jednu a spolucestujúci letí zadarmo“ platia pre lety od 5. apríla do 10. decembra 2018.

Aktuálne pritom ponúka dopravca flydubai akciové ceny leteniek aj pre lety v ekonomickej triede. Spiatočnú letenku si možno rezervovať pre lety od 7. mája do 10. júna 2018. Akciové ceny platia pri rezervácii leteniek do 2. apríla. Letenky si možno rezervovať už teraz, pričom zľavu 5 % na letenky získa každý cestujúci, ktorý sa zaregistruje na webstránke dopravcu do konta Open.

Text: Letisko Bratislava /red

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.