MENU

Z Bratislavy sa lieta do Londýna-Lutonu a na Maltu

Od nedele 25. marca môžu cestujúci využiť z Letiska M. R. Štefánika nové letecké spojenia. Dopravca Wizz Air spustil novú linku do Londýna-Lutonu, kam bude lietať denne, 7 x v týždni, dopravca Ryanair v nedeľu začal 2 x týždenne lietať na Maltu. Obe nové linky sú súčasťou letného letového poriadku, ktorý práve vstúpil do platnosti.

„Keďže sa snažíme ponúkať cestujúcim cenovo dostupné spojenia a reagovať na ich požiadavky, od 20. mája 2018 zvýšime kapacitu na linke do Lutonu. Od mája bude letecké spojenie zabezpečovať jedno z našich úplne nových efektívnych lietadiel Airbus A321 s kapacitou 230 miest,“ vysvetlila Sorina Maria Ratz z Wizz Air počas oznámenia linky z Bratislavy do Londýna.

Wizz Air využil nové lietadlá Airbus A321 už rovnako v nedeľu aj na linkách do Sofie a Varšavy.

Wizz Air pôsobí na Letisku M. R. Štefánika od marca 2016. Počas letného letového poriadku, teda od konca marca do konca októbra 2018, bude z Bratislavy prevádzkovať 6 leteckých spojení, a to do destinácií Skopje, Kyjev, Varšava, Tuzla (do 23. apríla), Sofia, Londýn-Luton a z nich do Bratislavy.

Dopravca Ryanair v nedeľu začal lietať na ostrov Malta. Novú linku na Maltu bude prevádzkovať každú nedeľu a vo štvrtok. Linka na Maltu pritom nebude len sezónnou letnou linkou, ale bude súčasťou aj zimného letového poriadku, ktorý bude platiť až do marca 2019.

Text a foto: Letisko Bratislava /red

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.