MENU

Funkcionári vk Prešov hodnotili rok 2017

V priestoroch prešovského leteckého útvaru sa v utorok 6. marca 2018 uskutočnilo veliteľské zhromaždenie veliteľa Vrtuľníkového krídla Prešov za prítomnosti veliteľa Vzdušných síl OS SR generálmajora Ľubomíra Svobodu.

Zhromaždenie otvoril náčelník štábu podplukovník Pavel Klučerovský a potom už nasledovali prezentácie Vojenskej polície, oboznámenie so systémom KARPATECH a vyhodnotením hlavných cvičení plnených v minulom roku.

V hlavnej časti zhromaždenia vyhodnotil zastupujúci veliteľ vrtuľníkového krídla podplukovník Peter Kríž disciplínu, rozbor škôd, analýzu dopravnej nehodovosti a chorobnosti a zároveň oboznámil veliteľov a náčelníkov vo svojej podriadenosti so zámerom výcviku a cvičení v roku 2018.

Záverečné slovo patrilo veliteľovi vzdušných síl generálmajorovi Svobodovi, ktorý poďakoval príslušníkom vrtuľníkového krídla za vysoko profesionálny prístup pri plnení úloh v roku 2017 a poprial veľa úspechov.

V rámci zhromaždenia odovzdal generálmajor Svoboda vybraným príslušníkom vrtuľníkového krídla Pamätnú medailu k 25. výročiu vzniku OS SR.

Ďalšie snímky si môžete pozrieť – TU.

Text: por. Michala Halásová /r
Foto: Vrtuľníkové krídlo Jána Ambruša Prešov, Ozbrojené sily SR

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.