MENU

Z Bratislavy sa bude lietať do Moskvy častejšie

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave sa bude na jar lietať do Moskvy častejšie. Letecká spoločnosť Pobeda, ktorá prevádzkuje linku z BTS na letisko Moskva-Vnukovo 3 x týždenne, dnes spustila predaj leteniek na jarnú a letnú sezónu. Zároveň oznámila, že od konca apríla do konca mája zvyšuje počas frekvencií z Bratislavy a do nej na 5 letov týždenne.

Ruská letecká spoločnosť Pobeda (Víťazstvo), dcérska spoločnosť skupiny Aeroflot, dnes spustila na svojej webovej stránke www.pobeda.aero/en predaj leteniek z Bratislavy do Moskvy a späť na obdobie až do konca októbra 2018. Z Letiska M. R. Štefánika bude na letisko Moskva-Vnukovo prevádzkovať lety 3 x týždenne, a to každý utorok, štvrtok a nedeľu. V týždni od 17. apríla pridáva frekvencie aj v piatky a nedele. Až z 5 letov týždenne si tak môžu vybrať cestujúci do 26. mája.

Letenky z Bratislavy do Moskvy si možno od dnes zakúpiť na webovej stránke spoločnosti až do konca letného letového poriadku, teda do konca októbra 2018.

Priame dvojhodinové lety z letiska BTS do Moskvy a späť prevádzkuje letecká spoločnosť Pobeda od decembra 2015 najmodernejšími lietadlami typu Boeing 737-800 Next Generation s kapacitou 189 cestujúcich. Destinácia Bratislava bola prvou zahraničnou pravidelnou linkou, ktorú začala Pobeda prevádzkovať mimo Ruska.

Text a foto: Letisko Bratislava /red

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.