MENU

Z Bratislavy do Londýna-Lutona už od marca

Spoločnosť Wizz Air začne prevádzkovať úplne novú pravidelnú linku z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave do Londýna-Lutonu už od 25. marca 2018.

Pôvodne pritom mala byť linka s dennou frekvenciou spustená od 20. júna 2018. Od mája bude navyše na linke nasadené lietadlo Airbus A321 s kapacitou až 230 cestujúcich.

Novú linku Wizz Air z Bratislavy do Londýna-Lutonu budú môcť cestujúci využiť o čosi skôr, a to od 25. marca 2018 každý deň, 7 x týždenne. Lety budú zabezpečené lietadlom Airbus A320 s kapacitou 180 miest. Od mája navyše plánuje Wizz Air na linku nasadiť typ lietadla Airbus A321, ktorý zvýši dennú kapacitu cestujúcich až na 230 osôb.

„S radosťou oznamujeme, že nedávno avizované spustenie novej linky z Bratislavy do Londýna-Lutonu začne o 3 mesiace skôr ako bolo pôvodne plánované. Od 25. marca 2018 budú môcť cestujúci z Bratislavy a okolia cestovať do jedného z najobľúbenejších hlavných miest,“ potvrdila manažérka pre komunikáciu spoločnosti Wizz Air Sorina Maria Ratz.

„Keďže je naším záväzkom ponúkať cenovo dostupné spojenia a reagovať na požiadavky zo strany zákazníkov, od 20. mája 2018 zvýšime kapacitu na tejto linke. Od tejto doby bude letecké spojenie zabezpečovať jedno z našich úplne nových ultra efektívnych lietadiel Airbus A321 s kapacitou 230 miest. Naše posádky sa už teraz tešia na všetkých zákazníkov, ktorých budú môcť privítať na palube Wizz Air,“ doplnila Sorina Maria Ratz.

Wizz Air pôsobí na Letisku M. R. Štefánika od marca 2016. Počas letného letového poriadku, teda od konca marca do konca októbra 2018, bude z Bratislavy prevádzkovať 6 leteckých spojení, a to do destinácií Skopje, Kyjev, Varšava, Tuzla, Sofia, Londýn-Luton a z nich do Bratislavy.

Letenky na všetky uvedené pravidelné linky, vrátane novej linky do Londýna, sú už v predaji na webe dopravca.

Text a foto: Letisko Bratislava /red

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.