MENU

Vianočné prekvapenie pre cestujúcich v Bratislave

Nič netušiaci cestujúci zažili na Letisku M. R. Štefánika v piatok 22. decembra nečakané prekvapenie. Pre cestujúcich prilietajúcich z Londýna-Stanstedu, Bologne, Milána-Bergama, Dubaja a Dublinu pripravilo letisko vianočné prekvapenie s hudbou, občerstvením aj vianočnými darčekmi.

Priamo v príletovej hale pri batožinových pásoch čakal na cestujúcich, ktorí prileteli linkami spoločností Ryanair a flydubai, Mikuláš spolu s anjelmi, ktorí všetkým deťom rozdávali darčeky. Vianočnú náladu navodil deťom i dospelým hudobný sprievod Duo Inferno. Na husliach a akustickej gitare spríjemňovali cestujúcim prílet vianočnými koledami.

„Pre všetkých cestujúcich, ktorí dnes prileteli leteckou spoločnosťou Ryanair z Londýna-Stanstedu o 11.50 hod., z talianskej Bologne o 11.50 hod., z Milána-Bergama o 12. hod., spoločnosťou flydubai z Dubaja o 12.40 hod. a Ryanairom z Dublinu o 13.10 hod. sme pripravili v príletovej hale vianočné prekvapenie. Čakal ich vianočný punč, medovníky a na deti aj darčeky. Atmosféru dotvárali hudobníci s Mikulášom a anjelom. Chceli sme tak krátko pred Vianocami spríjemniť cestujúcim ich prílet na bratislavské letisko,“ zdôvodnil vianočné prekvapenie generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Jozef Pojedinec. „Zároveň ďakujeme všetkým cestujúcim za to, že využili v roku 2017 služby bratislavského letiska a leteckých spoločností, ktoré prevádzkujú pravidelné a nepravidelné linky z letiska BTS,“ uzavrel J. Pojedinec.

Text a foto: Letisko Bratislava /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.