MENU

Z Košíc sa už lieta k moru

Letnú charterovú sezónu 2021 v Košiciach sme odštartovali v stredu 23. júna 2021 letom do gréckeho Heraklionu. Lietadlo typu Boeing 737-800 (OK-TVL) leteckej spoločnosti Smartwings odletelo z Košíc o 10.51 h. s prvými 155 cestujúcimi na palube. K moru by sa malo z Košíc lietať až do 6. októbra, kedy je plánovaný posledný odlet sezóny do gréckeho Heraklionu.

Dovolenkári si môžu vyberať z týchto 7 destinácií v 6 krajinách:

  • Antalya v Turecku
  • Burgas v Bulharsku
  • Heraklion a Rodos v Grécku
  • Olbia na Sardínii
  • Larnaca na Cypre
  • Zadar v Chorvátsku

 

Bližšie informácie o zájazdoch sú dostupné v cestovných kanceláriách.

Úplnou novinkou je nová pravidelná letecká linka z Košíc do chorvátskeho Zadaru, ktorá bude prevádzkovaná od 3. júla každú sobotu až do 4. septembra. Dovolenkári si môžu letenky kúpiť priamo na webovej stránke leteckej spoločnosti Air Explore.

Michael Tmej, výkonný riaditeľ a predseda predstavenstva letiska Košice: „Po náročnom období, ktoré začalo ešte v marci 2020, si všetci zaslúžime poriadny oddych. Preto sa veľmi tešíme, že tento rok je ponuka dovolenkových destinácií s odletom z Košíc výrazne bohatšia ako vlani. Pozývame cestujúcich z našej širokej spádovej oblasti, aby odleteli k moru pohodlne a bezpečne zo svojho domovského letiska, z letiska Košice.“

Permanentne aktualizované usmernenia o opatreniach týkajúcich sa cestovania do zahraničia sú dostupné – TU.

Naďalej sú pre všetky letecké spoločnosti v platnosti všeobecne známe pravidlá nosenia respirátorov FFP2 počas celej doby letu, dodržiavanie hygieny rúk a odstupov. Rovnaké pravidlá platia aj pre pohyb cestujúcich v priestoroch terminálu letiska Košice.

Text a foto: Letisko Košice /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.