MENU

70. výročie Leteckých opravovní Trenčín

Mesiac október tohto roka sa niesol v duchu osláv 70. výročia založenia Leteckých opravovní Trenčín (LOTN).

Začiatkom mesiaca si vedenie spoločnosti a zamestnanci podniku pripili na 70 rokov fungovania LOTN. Počas príhovoru generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Vladimír Šimanský vyjadril vďaku všetkým bývalým aj súčasným zamestnancom spoločnosti za roky práce, ktoré odviedli v prospech Leteckých opravovní Trenčín. Zároveň taktiež pripomenul, že výstupom ich svedomitej a kvalitnej práce za celé obdobie existencie spoločnosti sú opravené stovky kusov leteckej techniky a inej špeciálnej techniky, ktoré plnili a stále aj plnia svoj účel. Generálny riaditeľ taktiež pri tejto príležitosti odovzdal 14 ďakovných plakiet zamestnancom, ktorí odpracovali v podniku viac ako 40 rokov.

Na konci októbra sa konala slávnostná recepcia v Panorama Club v centre Trenčína, počas ktorej sme oslávili okrúhle 70. výročie s našimi priemyselnými partnermi. Recepcia bola spríjemnená ochutnávkou vína z rôznych regiónov Slovenska tak isto ako aj rôznych kútov sveta.

Sme vďační, že sme toto okrúhle výročie mohli osláviť s tými, ktorí dennodenne prispievajú svojou prácou k rozvoju Leteckých opravovní Trenčín, tak isto ako aj leteckému a obrannému priemyslu. Naša činnosť je a prioritne bude zameraná na plnenie požiadaviek zachovania letovej spôsobilosti a bezpečnosti v letectve, v súčinnosti s našimi zamestnancami, zákazníkmi, dodávateľmi, prevádzkovateľmi a obchodnými partnermi.

Ďalšie snímky si môžete pozrieť – TU.

Text a foto: Letecké opravovne Trenčín /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.