MENU

Plánované presuny techniky cez územie SR

Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 7. do 13. júna 2021 je cez územie SR plánovaných štyridsaťsedem cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Pôjde predovšetkým o presun spojeneckých vojakov v rámci cvičení Defender 2021, Atlantic resolve a Brave Warrior 2021.

Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.

V období od 7. do 13. júna 2021 sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR v rámci Slovenska na trasách Zvolen – Trebišov a späť, Martin – Lešť, Trebišov – Kamenica nad Cirochou, Martin – Trstená, Milhosť – Michalovce, Zemianske Kostoľany – Lešť a späť, Michalovce – Zemianske Kostoľany a späť, Zemianske Kostoľany – Zvolen a späť, Nováky – Rašov, Sliač – Zemianske Kostoľany a späť, Ruskov – Kamenica nad Cirochou, Zemianske Kostoľany – Žilina a späť, Zemianske Kostoľany – Trenčín, Zemianske Kostoľany – Trebišov a Kamenica nad Cirochou – Michalovce.

V priebehu budúceho týždňa sa uskutoční tiež železničný presun OS SR, a to na trase Kamenica nad Cirochou – Sása-Pliešovce.

Text a ilustračné foto: Ministerstvo obrany SR – KOd /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.