MENU

Rezort obrany upozorňuje na plánované presuny

vojenskej techniky cez územie Slovenska


Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 31. mája do 6. júna 2021 je cez územie SR plánovaných dvadsaťsedem cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl.

Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.

V období od 31. mája do 6. júna 2021 sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR v rámci Slovenska na trasách Zemianske Kostoľany – CV Lešť, Poprad – Sklené, Zemianske Kostoľany – Nováky a späť, Nováky – Sklené, Martin – CV Lešť, Hlohovec – Martin, Kamenica nad Cirochou – Michalovce a späť, Nitra – Kolíňanský vrch, Nitra – Trenčín, Sliač – Martin, Hlohovec – CV Lešť, Sereď – CV Lešť a späť, Sereď – Trenčín a späť, Martin – Sučany a späť, Hlohovec – Prešov, Veľké Ozorovce – Trebišov, Prešov – Kamenica nad Cirochou, ako aj v rámci Kamenice nad Cirochou.

Plánované sú tiež železničné presuny techniky OS SR na trasách Prešov – Zlatovce, Zemianske Kostoľany – Prešov, a na trase Zemianske Kostoľany – Vrútky.

Text a ilustračné foto: Ministerstvo obrany SR – KOd /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.