MENU

Plánované presuny techniky cez územie SR

Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 26. apríla do 2. mája 2021 je cez územie SR plánovaných šestnásť cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl.

Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.

V období od 26. apríla do 2. mája 2021 sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR na trasách Prešov – Bánovce nad Bebravou, Martin – Prešov, Martin – Trebišov, Hlohovec – Trenčín, Trenčín – Nové Mesto nad Váhom, Nové Mesto nad Váhom – Hlohovec, Sereď – Hlohovec a späť, v rámci mesta Sereď, Trebišov – Veľké Ozorovce a späť, Bánovce nad Bebravou – Martin, Lešť – Viničné, Trebišov – Moldava nad Bodvou, Michalovce – Kamenica nad Cirochou, Rašov – Lešť, Sliač – Žilina a späť, Poprad – Ruskov, Zemianske Kostoľany – Trenčín a späť, Zemianske Kostoľany – Lešť, Poprad – Rožňava, Poprad – Trenčín a späť, Zemianske Kostoľany – Trebišov, Zemianske Kostoľany – Kuchyňa a späť, Sklené – Záhorie, Nováky – Záhorie a Veľké Ozorovce – Prešov, ako aj železničný presun na trase Rožňava – Dubová.

Text a ilustračné foto: Ministerstvo obrany SR – KOd /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.