MENU

Ministerstvo obrany SR organizuje INFO deň

pre mimovládne organizácie


Ministerstvo obrany SR organizuje INFO deň pre zástupcov mimovládnych organizácií (MVO), ktorí majú záujem o poskytnutie dotácie z jeho dotačnej schémy. Podujatie sa s ohľadom na aktuálne opatrenia uskutoční formou online videokonferencie (VTC) 4. marca 2021 o 14.00 h.

Predmetom stretnutia bude predstavenie dotačnej schémy MO SR, ako aj pomoc so správnym vyplnením formulára v žiadosti o poskytnutie dotácie. Pre účastníkov to bude zároveň príležitosť položiť otázky z praxe, prípadne si overiť správnosť postupu pri tvorbe potrebnej dokumentácie. Cieľom je predísť častým chybám žiadateľov, ktoré bývajú príčinou nízkeho bodového ohodnotenia žiadostí.

Záujemcovia o účasť na VTC sa môžu prihlásiť do 2. marca 2021 do 16.00 h emailom na adresu dotacie@mod.gov.sk, kde je potrebné uviesť názov MVO, ktorú zastupujú, svoje meno a priezvisko, IČO MVO a email, ktorým sa budú prihlasovať do VTC.

S prihlásenými predstaviteľmi mimovládnych organizácií sa 3. marca 2021 o 14.00 h uskutoční skúška spojenia, ktorá má zabezpečiť preverenie technických parametrov a zamedziť potenciálnym komplikáciám pri realizácii samotného INFO dňa. Zaregistrovaným účastníkom bude link na pripojenie sa do VTC zaslaný na email, ktorý uvedú pri prihlasovaní.


Prihlásením sa a zaslaním osobných údajov účastník dáva súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu: názov MVO, ktorú zastupujú, meno a priezvisko, IČO MVO, email a audiovizuálny prenos na účel účasti na videokonferencii s názvom „INFO deň Ministerstva obrany SR“. Ministerstvo obrany Slovenskej republiky spracúva osobné údaje prihlásených účastníkov v súlade s čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov (GDPR) a § 13 ods. 1 písm. a) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 221/2019 Z. z. Osobné údaje prihlásených účastníkov MO SR spracúva iba na účel uskutočnenia VTC a do doby ukončenia prenosu VTC. Osobné údaje MO SR neuchováva ani nezaznamenáva. Osobné údaje budú po ukončení prenosu zlikvidované. Dotknutá osoba má právo svoj súhlas odvolať. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov pred jeho odvolaním. (čl. 7 ods. 3 GDPR, § 14 ods. 3 zák. 18/2018 Z.z.)

Text a ilustračné foto: Ministerstvo obrany SR – KOd /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.