MENU

Presuny vojenskej techniky cez územie SR

Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 26. októbra do 1. novembra 2020 je cez územie SR plánovaných päť cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Konkrétne pôjde o presun amerických a maďarských vojakov.

Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity boli schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.

V období od 26. októbra do 1. novembra 2020 sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR na trasách Sliač – Moldava nad Bodvou a späť, Sereď – Hlohovec a späť, Hlohovec – Prešov, Prešov – Michalovce a späť, Prešov – Dubnica nad Váhom a späť, Kolíňanský Vrch – Nitra, Nováky – Sliač, CV Lešť – Sliač, Zemianske Kostoľany – Michalovce a späť, Zemianske Kostoľany – Topoľčany a späť, Zemianske Kostoľany – Trenčín a späť, Nováky – Záhorie, Zemianske Kostoľany – Levice a späť, Trebišov – Zemianske Kostoľany a späť. Plánované sú tiež železničné presuny na trasách Zemianske Kostoľany – Vlkanová a Zemianske Kostoľany – Kuchyňa.

Text a ilustračné foto: Ministerstvo obrany SR – KOd /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.