MENU

Pozitívne ohlasy zo zahraničia

Minulý týždeň sa pod záštitou NATO MP COE a v spolupráci s UKR MLOS (ukrajinská vojenská polícia) konal webinár na tému Vojenská polícia v Hybridnej vojne.

Vďaka spoločnému úsiliu a zapojeniu širokej komunity Vojenskej polície sa webinár stal hodnotným pre všetkých účastníkov ako aj zdrojom lessons learned od partnerov z Ukrajiny.

Poďakovanie v mene riaditeľa NATO MP COE, plk. Mirosława Łabęcki patrí aj nášmu príslušníkovi mjr. Jozefovi Šoltýsovi za jeho vyvinutú aktivitu počas webináru, za spoľahlivosť, za nepretržitú vôľu zdieľať svoje nadobudnuté vedomosti ako prednášajúci účastník a tak isto ako člen diskusného panela, ktorého prístup je na vysokej profesionálnej úrovni. Poďakovanie patrilo aj ostatným členom panelu za plodnú diskusiu, zdieľané skúsenosti, nové podnety a nápady.

Zároveň webinár je výzvou pre Vojenskú políciu a nás všetkých – ako sa vysporiadať s hrozbami hybridnej hrozby a aká je naša úloha v celoštátnom úsilí. Prednášky a dokumenty z webinára sú dostupné na portály NATO MP LL Portál (prístup cez stránku www.mpcoe.org, nutná registrácia alebo priamo na http://llportal.mpcoe.org).

Text: Vojenská polícia, Ozbrojené sily SR /r
Foto: NATO MP COE

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.