MENU

Presuny vojenskej techniky cez územie SR

Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 19. do 25. októbra 2020 je cez územie SR plánovaných šesť cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Konkrétne pôjde o presun amerických, poľských a rumunských vojakov.

Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity boli schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.

V období od 19. do 25. októbra 2020 sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR na trasách Hlohovec – Kolíňanský Vrch, Topoľčany – Zemianske Kostoľany a späť, Zemianske Kostoľany – Nitra a späť, Zemianske Kostoľany – Kuchyňa a späť, Zemianske Kostoľany – Liptovský Mikuláš a späť, Sliač – Zemianske Kostoľany a späť, Zemianske Kostoľany – Sereď a späť a Zemianske Kostoľany – Ružomberok a späť. Plánované sú tiež železničné presuny Ozbrojených síl SR na trasách Prešov – Zemianske Kostoľany, Prievidza – Sklené, Prievidza – Trenčín, Prievidza – Nováky, Zemianske Kostoľany – Kuchyňa a Zemianske Kostoľany – Vlkanová.

Text a ilustračné foto: Ministerstvo obrany SR /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.