MENU

Rezort obrany hľadá nádejných

budúcich ministrov obrany, ponúka im stáže


Ministerstvo obrany SR chce podporiť profesionálny rozvoj študentov druhého stupňa vysokých škôl so záujmom o bezpečnostnú a obrannú politiku a dianie doma a vo svete. V tejto súvislosti im s heslom „Hľadá sa budúci minister obrany!“ ponúka bezodplatné odborné stáže.

Záujemcovia sa môžu hlásiť do 12. októbra 2020 na adrese staze@mod.gov.sk. Podmienkou je zaslať na uvedenú adresu motivačný list a životopis vo formáte Europass. Zároveň je potrebné v žiadosti uviesť konkrétnu zložku, v ktorej chce študent praxovať.

„Počas štúdia na vysokej škole som aj ja sám absolvoval stáž na ministerstve obrany, konkrétne na vtedajšej sekcii obrannej politiky a medzinárodných vzťahov. Preto z vlastnej skúsenosti viem, že študenti takéto príležitosti na získanie praxe vítajú,“ uviedol minister obrany SR Jaroslav Naď. „Chceme, aby sme na Slovensku mali odborne pripravených mladých profesionálov, ktorí budú v budúcnosti prínosom pre obranu a bezpečnosť Slovenska. Preto si berieme za zodpovednosť vytvoriť im prostredníctvom stáží priestor pre získanie skúseností a poznatkov priamo z centra – od profesionálov v našom rezorte,“ doplnil.

Študenti si môžu vybrať stáž v rámci rôznych organizačných zložiek rezortu obrany. Kompletný prehľad nájdete – TU.

Text a foto: Ministerstvo obrany SR /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.