MENU

Plánované presuny techniky cez územie Slovenska

Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 20. do 26. júla 2020 je cez územie SR plánovaných deväť cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Konkrétne pôjde o presuny amerických, českých, nemeckých a poľských vojakov rámci rotácie a návratu z cvičení.

Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity boli schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.

V období od 20. do 26. júla 2020 sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR na trase Martin – Sučany a späť, Martin – Levice a späť, Kuchyňa – Nitra, Nitra – Nemecká, Nemecká – Kuchyňa, Levice – Devičany a späť, Sliač – Kuchyňa a späť, Zemianske Kostoľany – Sliač a späť, Prešov – Zemianske Kostoľany a späť, Nitra – Zemianske Kostoľany a späť, Zemianske Kostoľany – Rožňava a späť, Zemianske Kostoľany – Martin, Zemianske Kostoľany – Michalovce a späť a Zemianske Kostoľany – Trenčín a späť, ako aj jeden železničný presun Ozbrojených síl SR na trase Zemianske Kostoľany – Vlkanová.

Text ilustračné foto: Ministerstvo obrany SR /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.