MENU

Veliteľ kvrps zhodnotil rok 2018

V priestoroch Kasární SNP vo Zvolene sa 1. marca 2019 uskutočnilo veliteľské zhromaždenie veliteľa Krídla velenia, riadenia a prieskumu (kvrps). Na zhromaždení sa zišli veliaci, riadiaci a vybraní odborní funkcionári krídla a podriadených jednotiek.

Veliteľské zhromaždenie sa začalo odbornou časťou, počas ktorej boli účastníci oboznámení s najdôležitejšími témami týkajúcimi sa modernizácie a projektov, ktoré ovplyvnia najbližší výcvikový rok. Veliteľ krídla plukovník Vladimír Jaklovský zameral svoj prejav na vyhodnotenie splnenia úloh predošlého výcvikové roku a skonštatoval, že aj v náročných podmienkach úlohy stanovené na výcvikový rok 2018 boli splnené.

Príslušníci Krídla, velenia a riadenia a prieskumu sa v minulom roku zúčastnili na viacerých cvičeniach ako Slovak Shield 2018, Tobruq Legacy, Salus Vitalis, Fire Rescue či súčinnostnom cvičení Záchrana 2018, ale aj na sérii cvičení Tatra Freedom.

Na vyhodnotení sa zúčastnil aj náčelník štábu Veliteľstva Vzdušných síl OS SR plukovník Pavol Tököly, ktorý vo svojom príhovore v mene veliteľa Vzdušných síl OS SR vyjadril poďakovanie príslušníkom krídla za dobre vykonanú prácu a za vynaložené úsilie a zodpovedný prístup k plneniu úloh v prospech Krídla velenia, riadenia a prieskumu.

Na záver plukovník Jaklovský všetkým účastníkom zhromaždenia a príslušníkom krídla poďakoval za odvedenú prácu a splnenie úloh minulého výcvikového roka a vyjadril svoje presvedčenie, že poznatky nadobudnuté v priebehu roka 2018 prispejú k efektívnej práci na splnení vytýčených cieľov, ktoré Krídlo velenia, riadenia a prieskumu v roku 2019 čakajú.

Ďalšie snímky si môžete pozrieť – TU.

Text a foto: Krídlo velenia, riadenia a prieskumu Zvolen, Ozbrojené sily SR /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.