MENU

Ešte lepšia starostlivosť pre vojakov

Vojenský kúpeľný ústav v Piešťanoch prešiel v uplynulých mesiacoch výraznou rekonštrukciou. Jej cieľom bolo v rámci zlepšovania sociálnej a zdravotnej starostlivosti o vojakov zvýšiť celkovú kvalitu ponúkaných služieb. Profesionálni vojaci tak môžu po novom využiť viac procedúr v zmodernizovaných priestoroch.

Výraznou rekonštrukciou hotela Granit v Piešťanoch prešli najmä priestory kúpeľnej starostlivosti, a to prostredníctvom prestavby a redizajnu rehabilitačného bazéna a zrkadliska. Novinkou je tiež krytý a vyhrievaný prepoj medzi vonkajším v vnútorným bazénom, ako aj vyšší počet ponúkaných procedúr – pribudli napríklad vaňové procedúry, infrasauna, či Kneippove kúpele.

Výraznou obnovou prešli aj ubytovacie priestory a vybavenie kuchyne, chodieb, ako aj hotelových izieb, kde pribudli moderné televízie, chladničky, lampy, kvalitné postele, nové koberce, či dvere na čipový spôsob zamykania.

S rekonštrukciou hotela Granit Piešťany začala Horezza, akciová spoločnosť patriaca pod rezort obrany v decembri 2018, pričom aktuálne je už zariadenie vojakom opäť plne k dispozícii.

Ďalšie snímky a video si môžete pozrieť – TU.

Text: Ministerstvo obrany SR – KOd /r
Foto: Ivan Kelement – MO SR

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.