MENU

CROSSFIT 2018

Dňa 29. novembra 2018 sa v priestoroch útvarovej posilňovne dopravného krídla Kuchyňa uskutočnil historicky 1. ročník súťaže v CROSSFIT-e.

Súťažiaci si zmerali fyzické sily v desiatich súťažných disciplínach, ktoré musel každý pretekár absolvovať v čo najkratšom čase. Súťažné disciplíny preverili u pretekárov skĺbenie rýchlosti, sily a vytrvalosti. Trať pretekov pozostávala s desiatich stanovíšť, a to výdrž v podpore ležmo, bench press, preskoky cez prekážku, farmer’s walk, burpees, výpady so záťažou, crossfit kľuky, high jump, strict press, crossfit sed-ľah.

S náročnými disciplínami sa najlepšie popasoval v kategórii mužov rtn. Tomáš Faško a v kategórii žien npor. Zuzana Jurkovič.

Náčelník štábu dk podplukovník Ing. Tibor Fehér, PhD. odmenil víťazov a zablahoželal všetkým účastníkom súťaže za predvedené výkony v tejto náročnej súťaži. Riadiaci zamestnania npor. Ing. Matej Targoš na záver poďakoval všetkým pretekárom za účasť s konštatovaním že v organizovaní podobných tipov súťaží budú pokračovať aj v budúcom výcvikovom roku.

Ďalšie snímky si môžete pozrieť – TU.

Text: npor. Ing. Matej Targoš /r
Foto: Dopravné krídlo generála Milana Rastislava Štefánika Kuchyňa, Ozbrojené sily SR

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.