MENU

Vyhodnotenie splnenia úloh VePBA

V utorok 20. septembra 2022 vykonal veliteľ VePBA plukovník Miloslav Arnold veliteľské zhromaždenie v priestoroch Posádkového klubu Bratislava na Dulovom námestí Zhromaždenia sa zúčastnili všetci hlavní funkcionári Veliteľstva posádky Bratislava a vyhodnotenie plnenia úloh veliteľstva za výcvikový rok 2021 sa zúčastnil aj generálmajor Peter Babiar, ZNGŠ–NŠ OS SR.

Veliteľ plukovník Ing. Miloslav Arnold konštatoval, že stanovené úlohy I. výcvikového roku výcvikového cyklu 2021-2023 boli i napriek istým obmedzeniam plnené kvalitne, čo svedčí o dobrej pripravenosti nášho útvaru.

Nasledoval krátky príhovor ZNGŠ-NŠ generálmajora Petra Babiara, ktorý vo svojom prejave ocenil bratislavskú posádku ako organizačnú zložku, ktorá popri zabezpečovaní úloh vyplývajúcich z jej primárneho poslania, dokáže rovnako kvalitne participovať na plnení úloh domáceho krízového manažmentu. Poďakoval za podporu a všetkým vojakom a vojačkám za to, že svoju prácu nevnímajú ako povolanie, ale ako poslanie.

V závere zhromaždenia odmenili generálmajor Babiar spolu s plukovníkom Arnoldom vybraných príslušníkov VePBA za aktívny prístup pri plnení služobných povinností, ktorými prispeli k plneniu rozhodujúcich úloh minulého výcvikového roka vo Veliteľstve posádky Bratislava. Po vyhodnotení sa prítomní presunuli do priestorov Vojenskej hudby OSSR, kde vzácnu návštevu čakalo koncertné vystúpenie hudobníkov pod dirigentskou taktovkou kapitána Jozefa Hepnera.

Ďalšie snímky si môžete pozrieť – TU.

Text: kpt. Ing. Mgr. Lenka Zvalová /r
Foto: rtm. Michal Holbík, Veliteľstvo posádky Bratislava, Ozbrojené sily SR

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.