MENU

MO SR upozorňuje na plánované presuny

vojenskej techniky cez územie Slovenska


Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 27. septembra do 3. októbra 2021 je cez územie SR plánovaných tridsaťdeväť cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl.

Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.

V období od 27. septembra do 3. októbra 2021 sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR v rámci Slovenska na trasách Trenčín – Rašov, Sklené – VP Turecký Vrch, Nitra – Alekšince, Zemianske Kostoľany – Bratislava a späť, Alekšince – Hlohovec, VP Turecký Vrch – Viničné a späť, Zemianske Kostoľany – Nováky a späť, Zemianske Kostoľany – Sliač a späť, Zemianske Kostoľany – Martin a späť, Brezová pod Bradlom – Nitra, Martin – Sereď a späť, Prešov – Nitra, Hlohovec – CV Lešť, Martin – Sučany, Martin – Moldava nad Bodvou, Moldava nad Bodvou – Trebišov, Trebišov – Martin, Trebišov – Hlohovec, Poruba pod Vihorlatom – Trebišov, Trebišov – Prešov, Veľké Ozorovce – Trebišov, Kamenica nad Cirochou – Trebišov, Trebišov – Topoľčany, Nitra – Prešov, Sklené – Sliač, Nitra – Sliač, Levice – Sliač, ako aj na trase Prešov – CV Lešť.

V priebehu budúceho týždňa sa uskutočnia tiež železničné presuny OS SR, a to na trasách Vlkanová-Sliač – Trenčín-Kubrá, a Prešov – Sása-Pliešovce.

Text a ilustračné foto: Ministerstvo obrany SR – KOd /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.