MENU

Showprogram v Topoľčanoch

V pondelok 13. septembra sa v Súkromnej špeciálnej materskej škole na Lipovej ulici v Topoľčanoch pri príležitosti Dňa Ozbrojených síl SR uskutočnila prezentácia Čestnej stráže OS SR.

Materská škola je určená pre deti so špeciálno-pedagogickými potrebami, hlavne pre deti s narušenou komunikačnou schopnosťou. Súčasťou programu bolo účinkovanie príslušníkov Čestnej stráže OS SR, ktorí sa predstavili s ukážkou neštandardných cvikov so zbraňami – showprogramom pod velením čatára Martina Klačana a ukážkou výzbroje a výstroja, ktorú prezentoval rotný Marek Mesaroš.

Malých účastníkov podujatia zaujala príležitosť porozprávať sa s príslušníkmi Čestnej stráže OS SR, ktorých zahrnuli množstvom otázok a možnosťou zblízka si obhliadnuť protokolárne zbrane. S veľmi pozitívnym ohlasom, umocnený potleskom detičiek, sa stretlo najmä vystúpenie „chlapcov so showprogramom“, kde ukázali šikovnosť a obratnosť pri zaobchádzaní s protokolárnymi puškami.

Na záver detičky obdŕžali malé pozornosti v podobe nášiviek, nálepiek, vystrihovačiek a cukríkov, ktoré im vyčarili úsmev na tvári.

Ďalšie snímky si môžete pozrieť – TU.

Text: čat. Martin Klačan, Veliteľstvo posádky Bratislava, Ozbrojené sily SR /r
Foto: Súkromná špeciálna materská škola, Topoľčany

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.