MENU

Rezort obrany upozorňuje na plánované presuny

vojenskej techniky cez územie Slovenska


Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 13. do 19. septembra 2021 je cez územie SR plánovaných tridsaťjeden cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl.

Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.

V období od 13. do 19. septembra 2021 sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR v rámci Slovenska na trasách Sliač – Moldava nad Bodvou, Nitra – Bratislava a späť, Hlohovec – Martin a späť, Nemecká – Nitra, Prešov – Nemecká a späť, Liptovský Mikuláš – Nitra, Trebišov – Slovenské Nové Mesto, v rámci mesta Sereď, Levice – Lešť, Lešť – Rožňava, Lešť – Sereď, Zemianske Kostoľany – Michalovce a späť, Michalovce – Ruskov, Ruskov – Lešť, Sliač – Zemianske Kostoľany a späť, Ruskov – Kamenica nad Cirochou, Kamenica nad Cirochou – Michalovce, Prešov – Košice a späť, Zemianske Kostoľany – Záhorie a späť, ako aj na trase Prešov – Zemianske Kostoľany a späť.

V priebehu budúceho týždňa sa uskutoční tiež železničný presun OS SR, a to na trase Sereď – Sása-Pliešovce.

Text a ilustrační foto: Ministerstvo obrany SR – KOd

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.